
Hoi, ik ben Nadia.
Opgegroeid in het culinaire mekka van Vlaanderen, Zuid-Limburg, genoot ik mijn opleiding aan de Vrije Universiteit van Brussel en de Antwerp Management School.
Na een 15-tal jaren als vermogensbeheerder en financial planner voor kleine en middelgrote ondernemingen, volgde ik mijn hart en maakte van mijn hobby, koken, mijn beroep. In 2013 werd Taste Matters geboren.
Meer dan twaalf jaar lang verzorgde ik samen met een fantastisch team de gastronomische catering van feesten en events. Een periode vol smaak, structuur en mooie ontmoetingen. Maar omdat de catering fysiek te zwaar werd en het steeds moeilijker werd om de juiste mensen te vinden, heb ik besloten dat hoofdstuk af te sluiten.
Vandaag sla ik een nieuwe, of beter gezegd: vertrouwde, weg in. Ik keer terug naar mijn roots als freelance professional en interim manager en zet mijn ervaring in om KMO’s te ondersteunen op vlak van administratie, financieel en operationeel beheer, HR en procesoptimalisatie.
Taste Matters blijft bestaan, maar in een andere vorm: ik maak nog een beperkt aantal taarten, op bestelling en met veel liefde; geen grote volumes meer, maar kleinschalig, creatief en helemaal op maat. Omdat ik alles zelf doe, is tijdig bestellen belangrijk.
Organisatie, structuur en perfectionisme zitten nog altijd in mijn DNA en die liefde voor smaak en esthetiek? Die proef je in elk gebakje.